Ik sta graag voor u klaar!

Mijn naam is Vincent van Sasse van IJsselt. Met een dikke 25 jaar ervaring weet ik als eigenaar van Administratiekantoor Kubus Spijkenisse precies wat er speelt. Ik ben namelijk zelf ook zelfstandig ondernemer!

Nadat ik in 1992 mijn opleiding en stages had afgerond startte ik als zelfstandig ondernemer VSY-Administraties. Ruim 20 jaar heeft dit advieskantoor ondernemers in het midden– en kleinbedrijf bijgestaan op administratief en fiscaal gebied.

Contact opnemen
Vincent van Sasse van IJsselt

Administratiekantoor Spijkenisse diensten

De ontwikkelingen in een administratiekantoor die steeds streeft naar verbeteringen en vereenvoudigingen volgen elkaar snel op. Om goed op deze ontwikkelingen in te kunnen spelen zijn wij als franchisenemer aangesloten bij Kubus Coöperatie U.A. Ik ben nog steeds zelfstandig ondernemer maar nu met ruim 100 collega-kantoren, ieder met eigen expertise. Er zijn Kubus accountants, fiscalisten, juristen en nog meer. Bekijk onze pagina diensten voor een overzicht. Daarom kunnen wij ondernemers nog beter van dienst zijn. Omdat onze werkwijze uniform is wordt continuïteit voor onze klanten gewaarborgd.

Dienstverlening op maat

Voor iedere klant wordt een op het lijf geschreven Kubus-pakket samengesteld met alle componenten die voor hem van belang zijn. Wil een klant zelf inboeken dan is er een online-boekhoudpakket beschikbaar, wij kunnen de administratie controleren een jaarrekening en belastingaangifte samenstellen. Voor een klant met wat minder boekhoudinteresse of tijdgebrek kunnen wij ook het hele traject tot en met de laatste belastingaangifte verzorgen. Op maat, de klant betaalt allen voor wat hij afneemt tegen vooraf afgesproken, redelijke, prijzen. Geen onaangename verrassingen achteraf.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze diensten

Meer

Voor wie

Meer

Nieuws

Meer

Kubus. Vierkant achter uw zaak.

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 100 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.
Lees meer

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.
Lees meer